5

Godvermiljaardehoewisdanutochmogelijk!?

Geplaatst onder Groeipijnen op September 30th, 2009 om 16:27 / 5 Reacties »

Het ging iets té vlot naar mijn goesting de voorbije weken. De eerste verhuis van uit Gent tot bij Eveline haar ouders verliep zonder problemen, onze tweede verhuis werd met een maand vervroegd, in de bank en op het stadhuis konden we alles op nog geen half uurtje regelen, de Telenet installateur konden we zonder morren vroeger laten komen, Xavier zijn camionette is vrij op onze geplande verhuisdag nu zondag, volk om mee te helpen verhuizen bood zich spontaan aan, … ja hoor, het ging vlotjes!

Tot vandaag … vandaag … laten we het zo stellen: today we ran out of luck.

Bon, even terugspoelen: Een goed uur geleden hadden we een afspraak op KPL76 om onze sleutels in ontvangst te nemen. Die afspraak werd vastgelegd door het immokantoor tussen de eigenaars en ons. De datum van afspraak werd bepaald op informatie die de eigenares van de huidige huurders gekregen heeft, gezien je de sleutels niet kan doorgeven indien de huidige bewoners er nog wonen. Rekenkundig niet zo moeilijk allemaal: je start bij datum X (viz. wanneer de huidige bewoners weg zijn) en alles na X is goed. Enige voorwaarde is uiteraard dat X juist is … en daar wringt nu net het schoentje.

Een kwartier voor onze afspraak – terwijl we zelf onderweg waren naar het huis – krijg ik telefoon van het immokantoor: Blijkbaar heeft de eigenares de datum die de huidige bewoners van KPl76 verkeerd gehoord (verstaanbaar gezien ze niet meer van de jongste is) waarop uiteraard alles … tjah, ik moet er geen tekeninkje bij maken zeker? Of net wel?

monopoly-go-to-jail

GRRRRR!

Nu, ondertussen zijn we reeds wat afgekoeld en hebben we ook nog een nieuwe datum gehoord: op 28 oktober zijn de huidige bewoners weg. Nóg minstens vier weken. Het zullen zware weken worden, zeker voor zo’n “ongeduldigaards” zoals wij.

Geplaatst onder Groeipijnen
Tags:

5 Reacties op “Godvermiljaardehoewisdanutochmogelijk!?”

 1. September 30th, 2009 op 5:09 pm # marianne verheecke

  godverdomme toch , net nu alles zo vlot ging . enfin , het wordt dus wachten , ik vind het persoonlijk een tegenslag , zag mijzelf vanavond al met jullie een rondleiding krijgen. fuck !!!

 2. September 30th, 2009 op 5:15 pm # lamazone

  En waar wonen jullie nu dan?

 3. September 30th, 2009 op 5:40 pm # Bram Van Damme

  @lama: Tweede kartonnen doos van links te beginnen onder de brug aan’t klein delhaizeken … naah, j/k … bij Eveline haar ouders thuis.

 4. September 30th, 2009 op 6:42 pm # Bauffman

  Geduld is een schone vreugd. Als alles maar in orde is, tegen da franske der is 😉

 5. September 30th, 2009 op 8:46 pm # Propagandie

  Bekijk het langs de positieve kant, nu kan je vrijdag mee gaan eten met het vtteam 😉

  En massas hulp voorhanden na den bal! Je laat maar iets weten!

  Kop op, nog een klein maandje en je droomhuis gaat open!

Reactie plaatsen

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties