2

Zwembad

Geplaatst onder Uncategorized op July 12th, 2010 om 23:51 / 2 Reacties »

Een week geleden heeft Eveline een mini-zwembadje voor Finn gekocht, ideaal om afkoeling te brengen na/op een warme dag. Gisteren zat hij er voor de eerste keer in. Hij vertrouwde het niet meteen 100%, maar na een paar minuten ging het toch al wat minder argwanend en kon er af en toe nog een splash van af. (Schater)Lachen — zoals hij dat goed kan — deed hij niet, maar reclameren evenmin … ‘t zal wel in orde geweest zijn zeker?

Jammer dat we geen foto’s hebben van toen hij er effectief in zat. Maar ja, je kent dat: te druk bezig met hem vast te houden, tegen hem te babbelen over hoe tof het wel niet is, zelf met het water te spelen, …

Geplaatst onder Uncategorized
Tags: ,

2 Reacties op “Zwembad”

  1. July 13th, 2010 op 9:35 am # marianne verheecke

    beautiful !

  2. July 13th, 2010 op 3:20 pm # Eveline

    met dank aan groottante Carine en achternicht Virginie voor de handdoek en de zwempampers!

Reactie plaatsen

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties