6

Persoonlijk

Geplaatst onder Uncategorized op February 19th, 2008 om 13:35 / 6 Reacties »

Hallo, ik ben Bram Van Damme en dit is m’n online dagboek, gevuld met ontdekkingen in en rond Gent, dagelijkse bezigheden en vooral het verloop van m’n leven in Gent.

Och, het klinkt alsof ik een boek zou starten, en dat is het eigenlijk ook nu ik er over denk: een dagboek. Sinds ik in september 2007 van Deinze naar Gent verhuisd ben heb ik al zo veel zaken beleefd en ontdekt dat het maar vrij egoïstisch zou zijn om deze niet te delen.

Nieuw in Gent verschilt énorm van m’n technische blog Bram.us welke uitpuilt van technisch geleuter over Javascript, CSS, PHP en ander geeky acroniem. Niks van dat fraais hier op Nieuw in Gent, enkel berichten over wie ik ben, wat ik doe, welke nieuwigheden ik ontdek en wat me intrigeert; kortweg de meer persoonlijke kant van m’n leven.

De idee voor dit type blog bestond al langer en pas midden Feburari 2008 was de vlam echt aangewakkerd. Alhoewel beide dames er geen flauw benul van hebben sloeg de vlam sloeg over van o.a. Gudrun haar schrijfsels op wolfdewaele.be en Katrien haar artikelen op Kievietlaantien, ondertussen herdoopt naar Ideevous! (zie ook deze tweet, dd 2008.02.11).

De bakken berichten over leuke plekjes, lekkere receptjes en dergelijke meer zweven reeds rond in m’n hoofd. Nu maar hopen dat ik ze allemaal uitgeschreven krijg. We zien wat het geeft; Aan enthousiasme alvast geen gebrek!

Geplaatst onder Uncategorized

6 Reacties op “Persoonlijk”

 1. February 19th, 2008 op 8:53 pm # ktrn

  Ik voel me vereerd 😀 Dacht trouwens dat je een rasechte Gentenaar was maar je woont hier nog maar je woont er nog maar 2 maandjes eerder dan mezelf 🙂

 2. February 20th, 2008 op 9:41 am # Bram Van Damme

  Alhoewel geboren in Gent (St. Amandsberg) altijd in Deinze gewoond (meer bepaald Petegem). Moet wel toegeven dat ik al langer dan September vaak in Gent vertoef aangezien m’n vriendin reeds geruime tijd in Gent woont. Zo had ik uiteraard al wat voorsprong op de te ontdekken plekjes edm 😉

 3. February 20th, 2008 op 12:00 pm # fietje

  Ja jong,…het is één en al plezier om hierop te surfen…… goe gedaan bramuz,…. ! hoop dat je andere mensen kan inspireren…. misschien een receptenpagina, de tramverbindingen in begrijpbare taal, chill in gent… wat leuke schots en veel meer van die dingen…..good luck x

 4. February 21st, 2008 op 8:50 am # Pieter

  Nice nice, opnieuw iets om voor mijn feedreader. Het is een keer iets anders dan altijd die geekie dingen rond Bramus. Goed initiatief!

 5. March 25th, 2008 op 11:55 am # Goofball

  moh…ben jij Petegemnaar? Ikke ook….maar in 2004 al naar Gent getrokken en sinds 2007 Leuvenaar.

 6. April 8th, 2008 op 9:00 pm # Naakt - Nieuw in Gent

  […] de non-techneut onder ons (tiens, had ik me niet voorgenomen om hier niks technisch neer te pennen?) komt het erop neer dat op CSS Naked Day de stijl (css) […]

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties