0

Over Nieuw in Gent

Geplaatst onder op February 18th, 2008 om 12:22 / Comments Off on Over Nieuw in Gent

Hallo, ik ben Bram Van Damme en dit is m’n online dagboek, gevuld met ontdekkingen in en rond Gent, dagelijkse bezigheden en vooral het verloop van m’n leven in Gent.

Och, het klinkt alsof ik een boek zou starten, en dat is het eigenlijk ook nu ik er over denk: een dagboek. Sinds ik in september 2007 van Deinze naar Gent verhuisd ben heb ik al zo veel zaken beleefd en ontdekt dat het maar vrij egoïstisch zou zijn om deze niet te delen.

Nieuw in Gent verschilt énorm van m’n technische blog Bram.us welke uitpuilt van technisch geleuter over Javascript, CSS, PHP en ander geeky acroniem. Niks van dat fraais hier op Nieuw in Gent, enkel berichten over wie ik ben, wat ik doe, welke nieuwigheden ik ontdek en wat me intrigeert; kortweg de meer persoonlijke kant van m’n leven.

De idee voor dit type blog bestond al langer en pas midden Feburari 2008 was de vlam echt aangewakkerd. Alhoewel beide dames er geen flauw benul van hebben sloeg de vlam sloeg over van o.a. Gudrun haar schrijfsels op wolfdewaele.be en Katrien haar artikelen op Kievietlaantien, ondertussen herdoopt naar Ideevous! (zie ook deze tweet, dd 2008.02.11).

De bakken berichten over leuke plekjes, lekkere receptjes en dergelijke meer zweven reeds rond in m’n hoofd. Nu maar hopen dat ik ze allemaal uitgeschreven krijg. We zien wat het geeft; Aan enthousiasme alvast geen gebrek!

Reactie plaatsen? Dat kan, op de blogpost die dezelfde inhoud omvat! 😉

Geen reacties op “Over Nieuw in Gent”

Een reactie plaatsen is niet mogelijk.

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties