3

Post

Geplaatst onder Uncategorized op February 20th, 2008 om 23:36 / 3 Reacties »

Zoals velen in deze digitale wereld is het niet elke dag dat ik post krijg. De weinige post die ik ontvang is veelal aan 3RDS geadresseerd en negen op de tien gaat het om folders van bedrijven die me per se een hoop kantoorprullen willen aansmeren. Vandaag echter was het voor echt: een poststuk geadresseerd aan mij persoonlijk; Afzender: Google!

Ooit had ik eens beslist om wat advertenties, verzorgd door Google Adsense, op Bram.us te plaatsen om te zien “hoeveel het schuift“. Na een goede paar maand het totaal links te hebben laten liggen besloot ik enkele maanden terug om onderaan elk Elsewhere bericht de advertenties te plaatsen, gesterkt door het feit dat een paar van die berichten vrij veel trafiek genereren.

En ja hoor, sinds die beslissing gaat het aardig vooruit met die ads en de clicks. Zo aardig zelfs dat Google vindt dat het tijd is om wat geld richting mijn bankrekening te pompen (maak u geen zorgen, het gaat slechts over veertig dollar; Miljonair word ik niet).

Alvorens gerechtigd te zijn om een uitbetaling te ontvangen moet je je bankrekening valideren en een PIN-code van Google ontvangen. En het is net die code dat ze per post opsturen, waarmee ze meteen ook je adres valideren (nu nog m’n schoenmaat invullen en ze weten zowaar alles van me).

Dergelijke post wil ik nog wel ontvangen. Liefdesbrieven en lofbetuigingen zijn ook steeds welkom, alhoewel ik de eerstvermelde negatief zal moeten beantwoorden 😉

Geplaatst onder Uncategorized
Tags:

3 Reacties op “Post”

  1. February 21st, 2008 op 8:54 am # Pieter

    Mis ik geen postzegel op die enveloppe of is dat al de brief met zo’n header. 😛

  2. February 21st, 2008 op 10:18 am # Bram Van Damme

    @Pieter: da’s de achterkant van de enveloppe. Ik zou inderdaad beter de voorkant trekken en online gooien 😉

  3. February 21st, 2008 op 6:53 pm # ktrn

    Zo eentje mogen ze mij ook gerust sturen..

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties