1

Tweedehands

Geplaatst onder Uncategorized op February 20th, 2008 om 21:29 / 1 Reactie »

Alhoewel ik er rats van overtuigd was dat ik een grotere geek dan m’n ex-collega Jared was ben ik de voorbije dagen beginnen twijfelen aan die vaststelling. Hoe dat komt is vrij simpel: Jared heeft z’n huiswerk gemaakt en me of het feit gewezen dat Nieuw in Gent helemaal niet zo nieuw is als eerst gedacht.

Dankzij een kleine zoektocht op Google (meer geeky dan dat kan je niet zijn, niet?) kwam Jared te weten dat nieuwingent.be in een niet zo ver verleden (meerbepaald 2006) de campagnewebsite van de jong-CD&Vers in Gent omvatte (#1) (#2) met onderstaande poster als campagnebeeld.

affichecdenv.jpg

Nieuwsgierig als ik ben probeerde ik te achterhalen wat precies er op de website stond, maar helaas omvat The WayBackMachine geen enkele referentie naar Nieuw in Gent. Enige wat naast de twee eerder vermelde links terug te vinden is is een vervlogen blog op blogspot dat als aanvulling op Nieuw in Gent fungeerde.

Bij deze bestempel ik Jared vanaf heden als “even geeky als ik”; Kwestie van de wereld niet op z’n kop te zetten.

Geplaatst onder Uncategorized

Eén reactie op “Tweedehands”

  1. February 22nd, 2008 op 9:06 am # goOve_

    lol 😀

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties