3

Moegewerkt

Geplaatst onder Wonen in Gent op February 21st, 2008 om 22:25 / 3 Reacties »

Maandagavond is de loodgieter gepasseerd om naar m’n lek te bekijken. Aangezien het toch al een knoeiboel was, heeft ie maar meteen een paar gaten bijgemaakt om zo te zien wat precies er scheelt. Een half uur en veel lawaai later had hij de oorzaak gevonden: Inderdaad de chauffageleiding die lekte, zoals m’n huisbaas Ben reeds vermoedde. Eén probleem echter: hij kon pas donderdag komen om het repareren.

DSC_0010

DSC_0006

Na m’n huis er dan maar een paar dagen kreupel bij te laten liggen, kwam ik deze avond thuis en bemerkte dat de loodgieter niet gepasseerd was. Even naar de huisbaas bellen en blijkbaar had ik het verkeerd verstaan: de loodgieter komt pas volgende week donderdag langs! Oei!

Dusja, ik heb dan maar m’n borstel bovengehaald en alles beginnen opruimen; Ik kan per slot van rekening toch niet blijven m’n ouders / vriendin / broer lastig vallen met m’n gelogeer? Bovendien is het vrij vervelend dat ik bij dergelijk logement vrij immobiel ben, op internetvlak dan welteverstaan, wat niet echt goed is voor de productiviteit van 3RDS.

En zo, het is nu 22u22 en m’n keuken is omgetoverd tot een semi-bouwwerf; Ik bevind me alweer een stukje dichter bij de beschaving. De weggebroken kast staat netjes in de trappenhal, al het stof / steengruis / zaagmeel is netjes opgeveegd en de stoflong is alweer wat aangesterkt.

DSC_0016

DSC_0018

Strafste van al is dat ik het nog iets hebben vind, die rechtopstaande lamp. Of is dat de vermoeidheid die aan het spreken is?

Geplaatst onder Wonen in Gent
Tags: , ,

3 Reacties op “Moegewerkt”

 1. February 21st, 2008 op 10:40 pm # Inferis

  Nee, dat was mijn eerste gedacht ook. 🙂

 2. February 22nd, 2008 op 11:32 am # wio

  ik dacht nét hetzelfde 🙂
  wel wat gevaarlijk misschien zo net boven je pompebak 🙂

 3. February 23rd, 2008 op 3:16 am # Bram Van Damme

  @wio: Afwassen gebeurt momenteel net zoals die (flauwe) mop van hoe 2 egels de liefde bedrijven: héél voorzichtjes 😉 Tegen volgende week is het normaal gezien in orde en kan ik weer naar believen splashen 🙂

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties