4

Afwasberg

Geplaatst onder Groeipijnen op March 20th, 2008 om 12:27 / 4 Reacties »

Een berg afwas staat op me te wachten en ik heb er geen zin in eerlijk gezegd, het is dan ook een hele hoop. Hoe die berg er komt? Vrij simpel: Volk inviteren om “hespenrollekenst” (je weet wel: witloof, ham, kaassaus) te komen eten en achteraf nog wat koffie en thee drinken. Voor je het weet staat de berg er (en is het plots 1u) en besluit je om die maar te laten staan tot de dag erna.

Afwasberg

Nu zit ik hier, met die berg. Maar dat stoort me niet: ik heb een fijne avond gehad en m’n frigo is goed gevuld met de overschot van gister; Zo hoef ik vanavond niet te koken en het is nét dat dat me plots de moed geeft om toch maar aan die afwas te beginnen.

Want het leven is meer dan afwassen alleen…

Geplaatst onder Groeipijnen

4 Reacties op “Afwasberg”

 1. March 20th, 2008 op 4:04 pm # ktrn

  Ik heb een gloeiende hekel aan afwassen dus zorg ik ervoor dat ik elke dag afwas. En als er volk komt, dan helpen die mij meestal 😉

 2. March 20th, 2008 op 4:38 pm # Erik Bauffman

  Ge moest u schamen jongeman!

 3. March 20th, 2008 op 5:14 pm # Pieter

  Hmm, daar heb ik nu ook wel eens zin in sé 😛 (allé toch in die hesperollekes… die afwas is natuurlijk minder maarja, dat komt erbij.) Volgende keer moet ge dat toch wel slimmer aanboord leggen zenne Bramus en subtiel beginnen met de afwas dan zullen de anderen uit beleefdheid ook wel rechtstaan om te helpen. 😉

 4. November 11th, 2008 op 9:19 pm # [Wijvenweek] Deel 3 : Mannen - Nieuw in Gent

  […] Neen, ik laat de afwas geen vijf dagen staan en probeer ‘m netjes elke dag te doen, alhoewel dat niet altijd lukt. […]

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties