0

Caféplan Gent

Geplaatst onder Cafés in Gent op June 7th, 2008 om 16:01 / Comments Off on Caféplan Gent

Studenten hebben het op de binnendeuren van de WC hangen“, schrijven de makers er over. Mis zijn ze zeg ik u! Deze werkmens heeft er namelijk ook eentje; En ja hoor, mijn exemplaar – verkregen via de vriendelijke heren van Use-it – hangt evenzeer netjes aan de binnendeur van m’n toilet te blinken 🙂

Caféplan Gent
Grotere versie nodig?

De lijst van 297 Gentse Cafés op zich is al wat gedateerd – dd 2006 – maar is daarom niet minder interessant: Per opgelijst café zie je netjes waar het gelegen is, welke specialiteiten (qua drank of optredens) ze hebben en wat voor muziek er veelal gedraaid wordt. Altijd leuk om in het wilde weg eens een café te bezoeken 🙂

Wil je er zelf eentje bemachtigen, dan kan je er online bestellen (mits een kleine bijdrage weliswaar). Binnenspringen bij Use-it zal er helaas niet meer in zitten gezien ze naar Brussel verhuisd zijn, misschien dat de dienst toerisme van Gent er nog heeft? Als alternatief kan je natuurlijk steeds de lijst online raadplegen 🙂

Op de caféplan website valt er trouwens te lezen dat er in mei van dit jaar een nieuwe versie uitgekomen zou zijn (verdeeld via “firma Smeijers en zonen“) … nog niet veel van gemerkt eerlijk gezegd 🙁

Geplaatst onder Cafés in Gent
Tags: ,

Geen reacties op “Caféplan Gent”

Een reactie plaatsen is niet mogelijk.

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties