1

Eikel

Geplaatst onder Cafés in Gent, Films, Muziek & Series op June 26th, 2008 om 20:03 / 1 Reactie »

Na het zien van de trailer van I am Legend kon ik het niet laten om vrij snel na de release een bioscoopbezoekje te plannen om zo m’n honger te stillen want geef toe, de trailer was (en is) *superslebber*

Echter, na 96 minuten kijkplezier ging m’n kijkervaring op vijf minuten pijlsnel naar beneden gezien het einde (je zal het wschl wel kunnen bevestigen indien je de film ook gezien hebt) énorm teleurstellend is; Een ware domper op de feestvreugde zowaar 🙁


Einde I am Legend (weliswaar niet de originele muziek)

Waarom dan nu – zes maand na het zien – er over bloggen? Vrij simpel: via kottke.org (één van de vele sites die ik volg) ben ik vandaag op een alternatief einde gestoten en boy oh boy … het is gewoonweg hét einde dat ik van de film verwachtte!


Alternatief einde I am Legend

Bij deze: Francis Lawrence (de regisseur), je bent een eikel!

Eén reactie op “Eikel”

  1. June 30th, 2008 op 7:27 pm # marianne verheecke

    Magistrale trailer , en dan heb ik niet eens de film gezien , wel het ” alternatieve einde ” . Thanks for posting ! 🙂

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties