8

Zesentwintig

Geplaatst onder Groeipijnen op July 9th, 2008 om 23:11 / 8 Reacties »

Nog zesentwintig keer slapen en het is vier augustus. Wat er – naast het feit dat Den Duits anno 1914 op die dag ons Belgenland binnenviel – dan zo speciaal is aan die dag? Vrij veel eerlijk gezegd.

Vooreerst heb ik slinksweg willen erkennen dat ik te veel rook. Na een veredelde poging een paar jaar terug waarna ik 3 maand effectief niet gerookt had herviel ik al snel. De momenten op café waren het ergst om als roker aan de sigaret te weerstaan. Gezien ik met de toenmalige collega’s van T&T vrij vaak een pint ging drinken … tjah, al gauw werd er hier en daar een sigaret geschooid en na een tweetal weken volgde de aankoop van een versch paksken tabak met alle gevolgen vandien.


Toen nog mét sigaret …

Naast de gezondheidsredenen, geuroverlast, tekenen van verslaving, etc. speelt het financiële ook een rol om – voor echt deze keer – te stoppen. De datum om te stoppen werd op vier augustus vastgelegd en dat heeft alles met onderstaande te maken.

Sommigen hadden het hier en daar reeds opgevangen, sommigen weten het bij deze: op vier augustus verander ik van werk en ruil ik het Netlash vaandel voor dat van Netlog in. In tegenstelling tot m’n vorige jobverschuiving was het deze keer een énorm moeilijke keuze om maken: kiezen goed en goed doe je net iets minder snel dan tussen goed en niet goed weet je 😉

Bij Netlog zal ik het team van developers vervoegen en zowat de zelfde functie als ik bij Netlash heb vervullen, maar dan op een nét iets grotere schaal. Daarenboven vergezel ik aldaar een handvol ex-Wax-collega’s, waar ik wel naar uitkijk. De keerzijde van de medaille dan weer is dat ik het de huidige collega’s (evenzeer een bende toffe peren) verlaten moet.


Team Netlash, mid 2008 (#)

Nu, de kantoren van Netlog & Netlash zijn niet zo gek ver van elkaar verwijderd (de Veldstraat door en ik ben er), ik ben er strak van overtuigd dat ik af en toe nog wel eens m’n kop zal laten zien (al was het maar om “The Dirkster don’t care” doorheen het kantoor gescandeerd te horen) of dat we elkaar ‘s middags in De Kastart tegen het lijf lopen 😉

Uiteraard blijf ik er ondertussen voor gaan, ten kantore Netlash. M’n opzegtermijn heb ik trouwens opzettelijk wat langer doen lopen dan wettelijk vereist om zo het lopende AB project tot aan de eerste oplevering in goede banen te kunnen leiden 😉

Geplaatst onder Groeipijnen

8 Reacties op “Zesentwintig”

 1. July 10th, 2008 op 8:46 am # Pieter

  Veel succes bij Netlog!

 2. July 10th, 2008 op 11:34 am # Dextro

  Enorm jammer, maar veel succes matey!

 3. July 10th, 2008 op 12:31 pm # marianne verheecke

  Dat deze job de MAX moge zijn . Wat dat roken betreft , ik wens je succes alhoewel ik ergens heb gelezen dat er een grote genetische factor speelt 🙂

 4. July 11th, 2008 op 1:41 pm # Flat Eric - Nieuw in Gent

  […] z’n roemtocht startte door z’n aantreden in een Levi’s reclame. Op het werk (het huidige welteverstaan ;)) vergelijkt men me er soms mee, zeker op de momenten wanneer ik me in The Zone […]

 5. August 1st, 2008 op 1:42 pm # Christophe

  Ik ben er zeker van dat dit een moeilijke keuze voor je hart geweest moet zijn. Veel plezier daar bij Netlog!

 6. August 1st, 2008 op 2:53 pm # Javache

  Spijtig, Ik had je graag leren kennen als collega!

 7. August 4th, 2008 op 6:12 pm # Jurriaan

  Hoop dat je een fijne eerste dag had ;). Welkom.

 8. August 4th, 2008 op 6:49 pm # Bram Van Damme

  @ Christophe: thanks!

  @ Javache: geen nood, het is maar een klein webwereldje hoor 😉

  @ Jurriaan: O ja 🙂

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties