1

Ochtendgloren

Geplaatst onder Groeipijnen, Plekjes in en rond Gent op August 15th, 2008 om 12:54 / 1 Reactie »

In groot contrast tot (met?) m’n normale gewoonte (rond 9u opstaan/wakker worden en richting het werk rollen) deed er zich deze ochtend een ietwat ongewoon scenario voor: om 6u15 reeds (!!) goot ik m’n eerste tas koffie naar binnen … en dat op een feestdag nog eens ook!

De reden van opstaan was vrij simpel: m’n lief zette vandaag aan richting UK om aldaar het V Festival onveilig te maken (en o.a. de heren van Muse aan het werk te zien). Gezien ze gepakt en gezakt was heb ik haar maar naar het station gevoerd, om zo een pak gehassle zo vroeg op de dag te ontlopen 😉

Gezien ik toch wakker was, ben ik dan meer meteen terug richting m’n stulpje in Gent gereden. Op dat vroege uur (7u ondertussen) speelden de mist en zon prachtig met de bomen en huizen. Fascinerend gewoonweg! Zo fascinerend dat ik af en toe m’n wagen langs de kant zette om een paar foto’s te nemen!

Early Bird-8
Bekijk de volledige set op Flickr

Moet ik wat vaker doen, zo vroeg opstaan!

PS: Ik moet wel toegeven dat ik om 11u me nog even een uurtje gelegd heb … kwestie van de nacht nog door te kunnen komen

Eén reactie op “Ochtendgloren”

  1. August 15th, 2008 op 3:42 pm # marianne verheecke

    Oh zo mooi zoals je je ochtend beschrijft , ik word er helemaal week van 🙂

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties