1

Music for Life

Geplaatst onder Uncategorized op October 22nd, 2008 om 15:52 / 1 Reactie »

De RSS feed van de Stad Gent is één van de feeds die in m’n feedreader zit. Vandaag zat er een plotse verrassing tussen de veelal saaie berichten over alcoholcontroles en dergelijke: Music for Life komt naar Gent!

Van vrijdag 19 december tot en met woensdag 24 december 2008 ontvangt Gent de derde editie van Music for Life, het geldinzamelevenement van Studio Brussel en het Rode Kruis Vlaanderen.

Gedurende zes dolle dagen wordt het Woodrow Wilsonplein omgetoverd tot een bruisend centrum van creatieve solidariteit.

Dit jaar kaart Music For Life het vluchtelingenprobleem aan, “meer bepaald de miljoenen moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld.”

Meer info vind je – uiteraard – op de stubru site.

Tot aan het Glazen Huis, aan de Zuid! 🙂

Eén reactie op “Music for Life”

  1. December 1st, 2008 op 10:25 pm # Tip!!!

    Voor de geïnteresseerden: Ayco Duyster komt 2 december spreken op het perscafé van de journalistiekstudenten van de Arteveldehogeschool. Het zal vooral gaan over haar ervaringen in Oeganda en haar rol als ambassadeur voor de actie Music For Life. Andere gasten die avond: Lieven Vandenhaute (Canvas, ex-StuBru), Peter Vandenbempt (Sporzaverslaggever) en Eric De Bruyn (SP.a Rood).
    Place to be: De Centrale (te Gent)
    Aanvangsuur: 20 uur

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties