4

Klassiek

Geplaatst onder Films, Muziek & Series op October 31st, 2008 om 17:32 / 4 Reacties »

Jeff Mills – predikant van de Detroit Techno – deed het eerder al met het Montpellier Philarmonic Orchestra onder de titel Blue Potential. Memorabel aan die plaat zijn The Bells en Amazon.

Carl Craig doet het sinds kort ook klassiek, maar dan met het Les siècles Orchestra onder de titel VERSUS. Hoogvlieger is Technology.

Het volledige optreden valt op grandcrew.com te snoepen alhoewel het buiten Technology om niet veel soeps is eerlijk gezegd.

Inderdaad, deze ondergaat een beetje hetzelfde lot als Blue Potential: één à twee ijzersterke uitwerkingen en voor de rest is het maar vrij zo-zo. Misschien is dat te wijten aan het feit dat ik beide platen uit een techno-point-of-view ipv een klassiek oogpunt benader … tijd om The Balanescu Quartet (hun covers van Kraftwerk zijn wél allen geniaal) nog even door de speakers te knallen, wie weet kan het me dan wel ten volle weten te bekoren 😉

Geplaatst onder Films, Muziek & Series
Tags:

4 Reacties op “Klassiek”

 1. October 31st, 2008 op 8:06 pm # Tom Deleu

  Doet me we terug denken aan vroeger. Jef Mills op de Kozzmozzkes in ‘t Kuipke. Hoho waar is den tijd, ik kom oud 🙂 rap nog wa ouwe krakers beluisteren zie hehe 🙂

 2. November 1st, 2008 op 2:39 pm # Bram Van Damme

  @Tom: Heh, ik – als toen 16 à 17 jarige snotter – liep daar ook rond te hossen. Ach, waar is den tijd?!

  (Wat kan ik soms toch zo oud klinken ^^)

 3. November 1st, 2008 op 11:10 pm # marianne verheecke

  Snotapen zijn jullie, wat moet ik dan zeggen?

 4. January 12th, 2009 op 2:27 pm # carl craig met versus | B-WORX blog

  […] Via Bramus […]

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties