4

Hoogtestage

Geplaatst onder Groeipijnen op April 13th, 2009 om 02:06 / 4 Reacties »

Niet bang van hoogtes is huppelende Kiki al sinds ze hier is geïnteresseerd in de houten balken die door m’n huis lopen. Minutenlang kan ze eindeloos naar boven turen/miauwen en moet ik haar er op plaatsen; Anders komt ze niet tot rust. Na een half uurtje à een uurtje (afhankelijk of ze een dutje doet of niet) weet ze via een miauw te melden dat ze er af wil.


Kiki op hoogtestage


Iets minder hoog is ook prima


Op uitkijk


Get me down!

Een tijdrovend karwei; Tot vorige week, want dan is Eveline in gang geschoten met het maken van een echt looppark; Iets wat we al een tijdje in gedachten hadden om te maken.


Eveline aan’t zagen


Het afgewerkte ding, met Kiki reeds in haar uitkijktoren (bovenaan, groen kussentje)
én de loopplank zichtbaar

Ja hoor, Kiki vindt het wel leuk zo te zien … uren stuiken als geen ander. En wij, wij zitten op ons gemak. Ze kan gaan en staan waar ze wil, zonder enige interventie van ons. 🙂


Stuikske placeren

Uitbreiding op het originele plan waren het kussentje bovenaan en het trapje om naar beneden te gaan, iets wat echt wel nodig was omdat het net iets te steil is.

Ondertussen, drie dagen verder, gebruikt het ze het al vrij goed zonder gelokt te moeten worden; Behalve uiteraard wanneer je madame een camera voor haar karakterkop houdt, dan doet ze het pas na even twijfelen en met de nodige aandachtshoererij (de tussenstop op de loopplank alleen al!) …

Geplaatst onder Groeipijnen
Tags: , ,

4 Reacties op “Hoogtestage”

 1. April 13th, 2009 op 8:05 am # Gudrun

  LOL knap gedaan!

  Maar ik heb het gevoel dat jullie een kat schromelijk onderschatten! Ik heb de mijne al halsbrekende toeren weten uithalen,dat ik het soms zelf niet snap. De loopplank is uiteraard nodig, maar dat trapje, daar heeft een kat normaal niet echt behoefte aan.

  Maar wel dikke verwennerij en goed gezien van jullie 🙂

 2. April 13th, 2009 op 10:27 am # Bram Van Damme

  Het trapje is er gekomen om het naar beneden (filmpje) gaan te vergemakkelijken, iets wat voordien niet zo vlot ging en steeds met een smak tegen de ruit eindigde. Voordeel is ook dat het hout nu wat beschermd blijft, want het is niet meer in dé perfecte staat zoals het ooit was.

  Trouwens, vergeten vemelden, de ganse constructie is er – op het trapje na – gezet zonder ook maar 1 nagel in het hout te slaan 🙂

 3. April 13th, 2009 op 7:38 pm # Eveline

  die trapjes zijn wel nodig want kiki’tjen is nie zo nen schitterenden klimmer/daler (overgewicht/kleine pootjes-gewijs). en ja ook om het door wormen doodgevreten hout en kiki haar smoel te beschermen hehe. katte!

 4. April 13th, 2009 op 10:45 pm # marianne verheecke

  Heel leuk bedacht , het filmpje grappig om zien . Jammer dat mijn Lolatje en Polatje bang zijn van Kiki , anders kon ze komen logeren terwijl je met vakantie bent 🙂

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties