3

Rode Broek

Geplaatst onder Uncategorized op July 21st, 2010 om 15:57 / 3 Reacties »

Vanavond gaan we samen met wat vrienden naar de cinema. Ja hoor, in “den Decascoop” van vroeger. Akkoord, het cinemagebeuren is vrij prijzig geworden, maar voor sommige films maak ik graag een uitzondering. De keuze van de avond is Inception, dewelke me sterk lijkt. Ijzersterk zelfs.

Als bovenstaande u nog niet overtuigd heeft: op de redactie las ik vandaag “Memento met een stevige dosis anabole steroïden” over de film. Klinkt niet slecht.

Voor zij die niet zo veel met films bezig zijn: de film is van dezelfde hand als de regisseur van Memento, een schitterende brainfuck film met een IMDB rating om U tegen te zeggen (8,7). (Weetje: In Memento zal je waarschijnlijk wel de acteurs die Cypher en Trinity in The Matrix spelen herkennen).

~

Af en toe krijg ik van Kinepolis een mailtje in de inbox. U weet wel, om de klanten te informeren. Gisteren kreeg ik onderstaande de inbox: Blijkt dat ze op de Nationale Feestdag (vandaag) gratis tickets aan de bioscoopgangers van de dag uitdelen indien men als de Belgische driekleur verkleed komt.

Op dagen zoals deze wou ik dat ik een rode broek had.

Geplaatst onder Uncategorized
Tags: ,

3 Reacties op “Rode Broek”

  1. July 21st, 2010 op 4:53 pm # Wolf

    Ge moogt mijn broek wel lenen 😉

  2. July 22nd, 2010 op 1:12 am # marianne verheecke

    alleszins een straffe trailer.

  3. August 17th, 2010 op 12:47 pm # animuz

    vond het wel een leuke film maar vond Mister Noboby wel stukken beter qua fotografie en cast.

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties