1

Kalender / Retrospect

Geplaatst onder Uncategorized op December 9th, 2010 om 16:17 / 1 Reactie »

Dit lijkt me nu eens een nuttig nieuwjaarscadeau: een kalender met 365 cirkeltjes waar je aan kan duiden — door er een smiley van te maken — hoe je je voelde die dag. Knap gezien, en handig om na afloop van het jaar eens — in één oogopslag — terug te blikken.


How was your day?

Doet me er trouwens eens aan denken om zelf eens terug te blikken. Denk niet dat ik te klagen heb: krijg nog steeds heel veel liefde van mijn lief, ben papa van een pracht van een zoon geworden (en binnenkort nog eens opnieuw), heb nog steeds een toffe job, etc.

Enige domper op de feestvreugde dit jaar is dat ene moment waar ik m’n sleutelbeen brak. Een stom accident dat me het laatste kwartaal van dit jaar in z’n handgreep had, en dat volgend jaar — zeker nog de eerste helft, want pas vanaf dan mag de plaat er uit — ook zal hebben … ach, zolang er maar meer happy smileys dan sad smileys op de kalender staan is’t in orde zeker? 😉

Geplaatst onder Uncategorized

Eén reactie op “Kalender / Retrospect”

  1. January 6th, 2011 op 8:06 am # marianne verheecke

    origineel , maar er zouden meer emoties voorhanden moeten zijn .

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties