4

Red D feat. Lady Linn @Charlatan

Geplaatst onder Cafés in Gent op March 22nd, 2008 om 18:43 / 4 Reacties »

Gisteravond ben ik richting Charlatan afgezakt om Red D feat. Lady Linn te gaan bewonderen; (Classic) House met een ijzersterke stem erbovenop, een ideale mix als je’t mij vraagt!

In Deinze opgegroeid zijnde is Red D me geen onbekende. Vanaf m’n eerste stappen in het uitgaansleven (meerbepaald in “de Clues“) was Red D (of iemand anders van het ondertussen aan een stille dood gestorven (?) Kinky People DJ collectief) steeds van partij en werd m’n muzieksmaak dan ook sterk onder invloed van hem/hen bepaald, waarvoor dank uiteraard.

Ach waar is de tijd dat we zwaar zaten te feesten op Flashback, The Force & Crispy Bacon van Laurent Garnier (enige jaren voor hij écht bekend werd in ons belgenland) en ander (toendertijd) minder bekende uit Detroit overgewaaide diepe schijven?

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (8)

Lady Linn is evenmin een onbekende; Je kent ze waarschijnlijk ook wel, als zangeres van Skeemz, Bolchi en Lady Linn and her Magnificent Seven. De single That’s Allright van Here We Go Again zal je zeker en vast bekend in de oren klinken; Ik ben alvast verkocht!

Nu, ik moet eerlijk zeggen dat ik ze via het Red D feat. Lady Linn project leren kennen heb, en vervolgens van daar uit teruggewaaid ben naar Skeemz & Bolchi (alhoewel City Trippin me vrij bekend in de oren klonk) … niet de normale gang van zaken, maar zo gaat dat nu eenmaal bij me.

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (21)

Dus gisteravond was het zover; voor de vierde keer geloof ik Red D feat. Lady Linn gaan zien, deze maal in de Charlatan (Barbaar) (de keren ervoor was het in de Make-Up Club en de Clues).

Naar goede gewoonte zat de Charlatan weer afgeladen vol en ja hoor, vanaf de eerste schijf – een échte House Classic (anno 1989!) “It’s You” van E.S.P, weliswaar een paar toeren versneld – zat de sfeer er meteen in!

It’s you, it’s you I want tonight.
The heat is on, I want your love tonight.
It’s you, it’s you I want tonight.
You’re the one, my body wants tonight.
I feel the heat!

Van toen kon het niet meer stuk, de DJ-Set ging lekker door met af en toe een (ijzersterke) vocal van Lady Linn erover. Inderdaad, het wist me en de rest van het volk énorm te smaken, maar ik had niet anders verwacht eerlijk gezegd!

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (17)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (18)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (13)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (22)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (16)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (10)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (29)

Red D feat. Lady Linn @Charlatan (20)

Meer foto’s zien? Check de set op m’n Flickr Account 😉

O ja, vanavond staat Jo Hancock – Charlatan Resident – op het programma (in de zaal), evenzeer een aanrader … wie weet zak ik ook nog even af richting Charlatan vanavond 🙂

Geplaatst onder Cafés in Gent

4 Reacties op “Red D feat. Lady Linn @Charlatan”

 1. March 22nd, 2008 op 6:50 pm # Dextro

  Damn, er moet dringend een Charlatan in Brugge komen. 😉

 2. July 9th, 2008 op 1:54 pm # ESP - It’s you - Nieuw in Gent

  […] blijft door m’n hoofd spoken die It’s you van ESP (1998! – zoals eerder vermeld) en dat mede dankzij de Resident Advisor Podcast #42 – met een toch wel erg vette […]

 3. August 20th, 2008 op 10:36 pm # Ondertussen in Gent … - Nieuw in Gent

  […] Red D feat. Lady Linn […]

 4. June 30th, 2009 op 4:57 pm # Charlotte

  Ze komen naar Dioniss op 1 augustus!

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties