1

Genieten

Geplaatst onder Groeipijnen op May 13th, 2008 om 21:42 / 1 Reactie »

Och wat zijn we verwend geweest het voorbije weekend en de voorafgaande dagen: massa’s zon en een tropisch temperatuurje; “Ideaal om alvast een bruin laagje te voorzien op het normaliter witter dan witte lijf hoor ik je alvast denken. Enig probleem: ik kan er langs geen kanten tegen en word er ongelooflijk loom van, van zo’n felle zon. Gelukkig koelt het ‘s avonds nog goed af en is het al bij al nog doenbaar.

On a sidenote: Toen ik slechts 3 lentes jong was ben ik zowaar even van twee meter naar beneden getuimeld met een schedelbreuk tot gevolg. Na een miraculeuze recuperatie (dixit meneer doktoor) ben ik er volledig doorgekomen, doch heb ik heden ten dage énorm veel last van een felle directe zon (oververhitting en migraine-achtige koppijn is me niet onbekend), kan ik niet goed tegen een drukke(nde) massa, vind je me na 10 minuten onder een stroboscoop gestaan te hebben ergens te velde (viz. ik ga tegen de vlakte), en van dat ander fraais.

Anywho, de voorbije paar dagen was het dus zover: zwoel weer, veel zon en veel volk op de been. En ik … ik heb er van genoten op een vrij rustige manier nog ook!


Zo ben ik zaterdag bij de broer en z’n madam blijven plakken op hun terras (onder de parasol om m’n kop wat te sparen) en heb ik ‘s avonds nog wat optredens meegepikt om – na wat omwegen – nog in de Culture Club te belanden; Vervolgens op zondag op de babyborrel van MC Gaspaer de Champi ingeschonken (en gedronken, évidemment) en ‘s avonds opnieuw in de broer z’n tuin blijven plakken; Maandag in de tuin van m’n lief gelegen, wat Scrabble gespeeld (met schitterende woorden zoals neuskleinood & meelzakpak – direct gevolg van de blistering heat – goed voor een bak punten) en om af te sluiten dan ‘s avonds in de Gentse binnenstad een verfrissende wandeling gemaakt; … Een fijn verlengd weekend zodoende!

Van koken kwam er trouwens niets in huis: zaterdag BBQ bij de broer; zondag spaghetti bij de broer en maandag lookbroodjes & pizza van Pizza Roma. Werken kwam er ook niet aan te pas en de todolist … tjah, die was even omgedoopt to de should do list 😛

Ach, wat was ik toch lui nu ik er op terugkijk … maar ik moet zeggen, ik vond het nog eens heerlijk ook! Lang geleden dat ik echt eens NIKS gedaan heb. Geen computer op, geen experimentje/gepruts hier een daar, no nothing! Gewoonweg: GENIETEN.

Moet ik meer doen 🙂

Geplaatst onder Groeipijnen

Eén reactie op “Genieten”

  1. May 26th, 2008 op 11:52 pm # marianne verheecke

    Blij te horen dat je ook eens geniet in plaats van altijd te werken 😉

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties