3

Gaspaer

Geplaatst onder Uncategorized op March 11th, 2008 om 21:00 / 3 Reacties »

Vorige week ben ik na het werk even binnegesprongen bij m’n ex-collega Thomas. Het was énorm lang geleden dat ik nog eens een pit-stop bij hem hield; Zeker als je weet dat het slechts 200 meter wandelen van mijn tot zijn voordeur is! Reden van bezoek was dat Thomas en z’n vrouw Debbie een tweetal weken geleden trotse ouders geworden zijn, van een flinke jongen Gaspaer.

Gaspaer (1)

Gaspaer (2)

Het is wel schattig, zo’n kleine baby, moet ik eerlijk toegeven; Met moeite kwam ie boven de fles champagne uit (als je dan nog eens weet dat Gaspaer – net zoals ik – een maand te vroeg eruit gerold is…), z’n vel was nog veel te groot voor z’n lijfje, etc.

En ja hoor, krijsen kan hij, de kleine Gaspaer, maar dat hield me niet tegen om de ouders m’n babysit-skills (heb ik die?) aan te bieden, mocht het eens nodig zijn.

Gaspaer (3)

Bij deze nogmaals m’n felicitaties aan de ouders!

Geplaatst onder Uncategorized
Tags: ,

3 Reacties op “Gaspaer”

  1. March 15th, 2008 op 11:11 am # verheecke marianne

    Mijn felicitaties aan de trotse ouders ! 🙂

  2. May 13th, 2008 op 9:42 pm # Genieten - Nieuw in Gent

    […] om – na wat omwegen – nog in de Culture Club te belanden; Vervolgens op zondag op de babyborrel van MC Gaspaer de Champi ingeschonken (en gedronken, évidemment) en ’s avonds opnieuw in de broer z’n […]

  3. August 20th, 2008 op 10:37 pm # Ondertussen in Gent … - Nieuw in Gent

    […] wipte deze week over Blockhead naar nummer twee. Nieuwkomers zijn Burial (ontdekt via m’n buurman Thomas) en Lady Linn. Death Cab for Cutie is ook in de top 10 gekropen, dankzij de release van hun nieuwe […]

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties