3

Manbag

Geplaatst onder Groeipijnen op July 9th, 2008 om 19:18 / 3 Reacties »

Al sinds m’n 16 ben ik trotse drager van een manbag. Na eerst te starten met een klein exemplaar waar de essentials zoals een gsm en portefeuille in passen ging het al snel richting een groter exemplaar. Eerste opvolger van het miniding was een gele Eastpak Messenger Bag, later gevolgd door een zwart exemplaar.

Die twee kwamen énorm goed van pas kwamen tijdens m’n studies gezien een cursusblok er al gauw in past. Twee jaar geleden ben ik dan bij een Doggy Bag van Eastpak, beter bekend als het heuptasje, beland om er mee op reis naar Hongarije te gaan (zo’n grote tas als toerist meezeulen zak ik niet meteen zitten). Niet alleen was die handig op reis, evenzeer komt ie goed van pas bij het uitgaan: enkel het nodige past er in waardoor je de onnodige spullen automatisch thuis laat liggen.

Soms werd dat o zo kleine zakje afgewisseld voor een iets groter exemplaar van Diesel (gekregen van m’n moeder trouwens, als zij niet hip is weet ik het ook niet!) voor als het echt nodig was.

Constant ziet men me met één van deze twee rondtsjaffelen … tot vandaag: er is nl. een nieuwe manbag in da house: de Budapest Shoulder Bag van Balkan Tango.

De Budapest is vervaardigd uit oude fietsbanden, voorzien van een binnevoering (met 2 zakjes) en een klein buitenzakje (met rits) waar m’n gsm netjes in past. Leuke details zijn het patchke en de continental opdruk.

Het grote model (welke ik heb) is inderdaad vrij groot (vergelijkbaar met de Eastpak Messenger Bag, én hierboven afgebeeld), edoch ideaal gezien ik al over 2 kleinere manbags beschik: zonder problemen heb ik er gisteren m’n camera + tweede lens + sjaal + gsm + sigaretten + het ding dat als portefeuille moet doorgaan + iPod + pakje zakdoeken er in kwijt kunnen spelen … en er kon nog bij … O ja hoor: You can put it in my zakje! 😛

Zelf eentje bestellen kan op de Balkan Tango Shop op supermarketHQ welke jammer genoeg wat verwarrend opgevuld is: als je het aanbod vergelijkt met de inhoud van de gewone site dan stemt dat niet meteen overeen … jammer.

Geplaatst onder Groeipijnen
Tags: ,

3 Reacties op “Manbag”

  1. July 10th, 2008 op 12:32 pm # marianne verheecke

    Mmmm…. coole tasjes , zou ik ook wel willen 🙂

  2. August 20th, 2008 op 8:42 pm # Ondertussen in Gent … - Nieuw in Gent

    […] Manbag […]

  3. January 20th, 2011 op 8:58 pm # yves

    bit of a poofter right?

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties