5

Muteren

Geplaatst onder Groeipijnen op December 18th, 2008 om 11:23 / 5 Reacties »

Zoals je weet bestaat mijn job uit 2 luiken: 50% labo’s in de vakgroep ICT mee verzorgen en 50% als ICT-coördinator van het departement fungeren. En dat nog zo’n goede 2 à 3 jaar lang om uiteindelijk (het hangt van de groei van de richting af) fulltime praktijklector te worden.

Ondertussen zijn we twee maand ver en smijt ik mij ten volle. Op sommige vlakken loopt het wel nog wat stroef (“Wat moet ik doen met het gele papier van de bestelbon? En wat met het roze?” of “Hoe doe je dat nu ook al weer in systeem X?”), maar dankzij m’n collega’s – in het bijzonder Roel, die ik opvolg én samen mee op “den bureau” zit – verloopt het ondertussen toch al tamelijk vlot.


Ons plaque xD

Op de vakgroepvergadering (vergadering met alle docenten van “den ICT“) van nu dinsdag laatstleden werd door de vakgroepvoorzitter (viz. Dé Luk) meegedeeld dat de vakgroep toestemming heeft om een nieuwe kracht aan te werven per 1 februari …  je hoort ‘m waarschijnlijk al komen: Luk is van plan om mij te “muteren” naar deze nieuwe functie! Ik begon al weg te dromen eerlijk gezegd! 😀

Met beide voeten terug op de grond (laten we niet op de feiten vooruit lopen) bereikte mij vandaag het nieuws dat Luk zijn idee bij het departementshoofd (die uiteindelijk beslist) op tafel gegooid heeft en …. *DRUMROLL* … dat het positief onthaald werd! *BOOOM!*


“Good news everyone!” (#)

Enkele vragen zijn nog onbeantwoord (“Gebeurt de mutatie nu reeds, of pas op het einde van het tweede semester/academiejaar?’“), maar ik heb er alvast goede hoop op!

En dat op den Gelukkigen Donderdag (TM) zeg!

Update ietwat later: Ter verduidelijking (na wat verwarring op Twitter): Ja dit zou betekenen dat ik twee jaar vroeger dan gepland reeds fulltime praktijklector kan worden 🙂

Geplaatst onder Groeipijnen

5 Reacties op “Muteren”

 1. December 18th, 2008 op 2:53 pm # marianne verheecke

  Je bent als ” starwatcher ” geboren en zulke mensen schijnen ontzettend veel geluk te hebben in het leven . Ik kan niet anders dan geloven dat het waar is . Gefeliciteerd !

 2. December 19th, 2008 op 9:02 am # testje

  show tables;

 3. December 19th, 2008 op 12:01 pm # Pieter

  Proficiat mate! (Jammer dat ik niet meer op het KaHo zit :()

 4. December 19th, 2008 op 8:33 pm # Jan

  Klinkt in ieder geval zeker de moeite!

 5. December 22nd, 2008 op 12:29 pm # Bram Van Damme

  @testje (die vanaf een KaHo IP post): Yeah.right 😉

Reactie plaatsen

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties