6

Goudkleurig

Geplaatst onder Groeipijnen op June 22nd, 2009 om 19:49 / 6 Reacties »

Na vier jaar trouwe dienst heeft m’n amazonegroene Berlingo het goed zitten: het chronische olielek (onderaan) blijft maar duren en een reparatie zou me alweer een bak geld kosten … de kost zou niet te verantwoorden zijn om de twaalf jaar oude bolide z’n leven met (in het beste geval) een jaartje te verlengen.

Met 290.000 km op de teller werd beslist om naar iets nieuw uit te kijken. Toeval of niet, maar m’n garagist had net een zes jaar oude Berlingo ter verkoop binnen. Eén telefoontje naar de boekhouder en heel wat wikken & wegen later volgde deze avond een testrit en heb ik maar meteen getekend ook … het moet er toch van komen vóór de volgende keuring (november) en gezien m’n kalender (reizen, lessen voorbereiden, tranceFUSION) komt nu het “minst slecht” uit. Indien alles goed gaat heb ik ‘m volgende week ergens, net voor ons vertrek naar Australië.

De Berlingo die ik vanaf volgende week zal bezitten is net zoals m’n huidige een Multispace: lekker veel bergruimte. Enig verschil is dat het een recenter model is mét schuifdeuren (iets wat ik wel mankeerde aan m’n huidige), een bagagedrager, wat venstertjes in het dak en een stier (ivp een ezel) op de achterkant gekleefd.

En dan is er uiteraard nog het kleur. Een Googlebon vertelt me dat het “Sahara Gold Metallic” is … en zeg  nu zelf, dat klinkt toch wel een bak stoerder dan goudkleurig, niet? 😉

Geplaatst onder Groeipijnen
Tags:

6 Reacties op “Goudkleurig”

 1. June 22nd, 2009 op 8:27 pm # marianne verheecke

  Proficiat met de nieuwe Berlingo en voorzichtig zijn hé Bramus 🙂

 2. June 22nd, 2009 op 11:41 pm # Ghosty

  na het amazonegroen (nog vrij eenvoudig uit te spreken) nu shara gold metallic (een goeie mondvol) 😛

 3. June 22nd, 2009 op 11:41 pm # Ghosty

  lap ziede nu misschrijf ik het zelfs al *sahara gold metallic*

 4. June 23rd, 2009 op 9:32 am # goOve_

  Woo-hoow!
  Congrats met de nieuwe Berlingo. Stoer kleurke! 😛

 5. June 23rd, 2009 op 4:42 pm # H

  en nen trekhaak!!!!!!!

 6. June 23rd, 2009 op 6:53 pm # Bram Van Damme

  Juust, dien trekhaak is me evenmin ontgaan (maar blijkbaar bij het schrijven wel) 😉

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties