4

Verhuizen

Geplaatst onder Groeipijnen, Wonen in Gent op September 2nd, 2008 om 18:59 / 4 Reacties »

De kogel is door de kerk: op 1 oktober 27 september verhuis ik, en wel naar hetzelfde adres waar ik nu woon!

Inderdaad, zoals verwacht heeft m’n bovenbuurvrouw beslist om het Begijnhof te verlaten en kan ik een verdiepje hoger gaan wonen. Enige wat voor mij verandert is m’n woonoppervlakte (maal twee) en het aantal treden de trap op tot aan m’n voordeur. De afstand van en naar het werk, m’n bakker, de buurtwinkel, m’n buren, … ze blijven allen gelijk.

Het fijnste van al aan gans de zaak is dat ik zo gespaard blijf van getelefoneer naar allerhande diensten om m’n adres te wijzigen en niet van loket naar loket hoef te hossen; Als dat niet handig is! Enige wat ik wel moet doen is de bank een bezoekje brengen om de huurwaarborg op die speciale rekening te verhogen en de maandelijkse order van bedrag wijzigen. Voor de rest niks, nopppes, nada, … I like 🙂


Verhuizen

Dat m’n huisbaas de max is wisten jullie al. Dat hij er geen probleem van maakt dat m’n bovenbuurvrouw haar opzeg niet uitdoet (gezien ik naar daar ga en er al volk staat te drummen om mijn huidig studiootje over te nemen) vind ik nog meer de max, zo vlot het allemaal goed en kan ik snel de switch maken … ja hoor, ik sta te popelen!

Die switch zal er trouwens sneller zijn dan ik denk (ik weet het nu al – zelfkennis is soms handig) gezien m’n lief en ik volgende week maandag twee weken door Frankrijk gaan trekken en pas de 21e terug in het Belgenland zijn … ‘t zal nog druk worden deze week om alles in orde te krijgen 🙂

Geplaatst onder Groeipijnen, Wonen in Gent

4 Reacties op “Verhuizen”

 1. September 4th, 2008 op 2:40 pm # Tirieus

  ‘k vrees dat je toch overal je adres zal moeten wijzigen hoor, tenzij je je “busnummer” mag meeverhuizen of je natuurlijk geen “busnummer” hebt…

 2. September 4th, 2008 op 3:06 pm # Bram Van Damme

  @Tirieus: Geen busnummer voor mij … dus ook geen rondgecross 😉

 3. September 6th, 2008 op 10:01 am # marianne verheecke

  Ik ben blij dat je in het Begijnhof kan blijven , het is daar magniefiek mooi en nu zul je ook nog meer ruimte hebben ! Heb een mooie trektocht door Frankrijk en kom behouden thuis ( die moeders he 🙂

 4. September 23rd, 2008 op 2:51 pm # Kat - Nieuw in Gent

  […] m’n geplande verhuis is met 4 dagen vervroegd ;)) Geplaatst onder Groeipijnen Tags: huis, […]

Nieuw in Gent?

Nieuw in Gent is het persoonlijke blog / online dagboek van Bram Van Damme en vertelt z'n belevenissen in en rond Gent sinds hij medio 2007 van Deinze naar Gent verhuisde. (meer)

Recente reacties

Advertenties